Rendimientos: 4 porcion(es)
Tiempo de Preparación: 5 mins
Tiempo de Cocción: 10 mins
Comida tipo:
Aperitivos
Platos para Acompañar
Pasa Bocas
Clasificación:
Valoración promedia en la comunidad FatSecret
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por el miembro: ADobs ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_lemon_shared_tiny.jpg)
Baked Zucchini Chips
A quick, healthy way to use some zucchini from your garden (or pantry).
Ingredientes
Instrucciones
- Pre-heat oven to 475° F (250° C).
- In one small bowl, stir together the bread crumbs, pepper and parmesan cheese.
- Place the egg whites in a separate bowl.
- Dip zucchini slices into the egg whites, then coat the breadcrumb mixture.
- Place on a greased baking sheet.
- Bake for 5 minutes in the preheated oven, then turn over and bake for another 5 to 10 minutes, until browned and crispy.
663 miembros han añadido esta receta a su libro de cocina.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisiones
I did not use the egg whites, I sprayed them with butter flavor cooking spray ( no calories, no carbs). Then I tosed in the bread mixture. They coated ok and tasted good. By removing the egg it reduceced all the nutritional facts
17 oct. 13 por el miembro: dreamadove
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Simply delicious when freshly baked
12 feb. 13 por el miembro: ioana.m
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Zucchini was great, however getting the crumbs to stick to the pieces was borderline impossible.
12 nov. 12 por el miembro: alpha.dog
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Very good when eaten fresh out of the oven. They do not reheat well. Will make these again.
29 oct. 12 por el miembro: sheavner
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loved it! had to season the dry breadcrumbs myself.
26 feb. 12 por el miembro: fifiandra
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they were very good, even my husband really liked them.
19 ago. 11 por el miembro: greatgrandma2
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So yummy! I didn't have any bread crumbs so I made my own out of Double Fiber wheat bread and put my own seasonings in it. These are best when served hot and fresh out of the oven, by the time I finished up the salad, fixed my plate, and one of my kid's plate, they were cold and not as yummy as the one I stole off the tray. lol Even, so I will definitely be making these again!
30 jul. 11 por el miembro: kcook323
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Resumen Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Hay 92 calorías en una porción de Baked Zucchini Chips.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Desglose de Calorías: 17% grasa, 58% carbh, 26% prot. |
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Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
Energía
385 kj
92 kcal
Proteína
6,11g
Grasa
1,78g
Grasa Saturada
0,246g
Grasa Poliinsaturada
0,42g
Grasa Monoinsaturada
0,19g
Grasa Trans
0g
Colesterol
3mg
Carbohidratos
13,72g
Fibra
1,8g
Azúcar
2,67g
Sodio
368mg
Potasio
319mg
Desglose de Calorías:
Carbohidrato (57%)
Grasa (17%)
Proteína (26%)
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*Basado en un IDR de 2000 calorías
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