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Rendimientos:
10 porcion(es)
Tiempo de Preparación:
15 mins
Tiempo de Cocción:
35 mins
Comida tipo:
Platos Principales
Almuerzo
Clasificación:
Average FatSecret member ranking Valoración promedia en la comunidad FatSecret
por el miembro: elusivezatchmo

Quinoa & Black Beans

Very flavorful alternative to black beans and rice. Quinoa is a nutty grain from South America.

Ingredientes

Instrucciones

  1. Heat oil in a saucepan over medium heat. Cook and stir onion and garlic until lightly browned, about 10 minutes.
  2. Mix quinoa into onion mixture and cover with water. Season with cumin, cayenne pepper, salt, and pepper. Bring the mixture to a boil. Cover, reduce heat, and simmer until quinoa is tender and broth is absorbed, about 20 minutes.
  3. Stir corn and black beans into the saucepan, and continue to simmer until heated through, about 5 minutes.
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Resumen Nutricional:

Hay 99 calorías en una porción de Quinoa & Black Beans.
Desglose de Calorías: 16% grasa, 69% carbh, 15% prot.

Info. Nutricional
Tamaño de la Porción
por porción
por porción
Energía
413 kj
99 kcal
Proteína
3,79g
Grasa
1,87g
Grasa Saturada
0,26g
Grasa Poliinsaturada
0,585g
Grasa Monoinsaturada
0,787g
Colesterol
0mg
Carbohidratos
17,76g
Fibra
3g
Azúcar
1,24g
Sodio
150mg
Potasio
156mg
5%
de IDR*
(99 cal)
5% IDR
Desglose de Calorías:
 
Carbohidrato (69%)
 
Grasa (16%)
 
Proteína (15%)
*Basado en un IDR de 2000 calorías

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